Hampden Nederland is onderdeel van de Hampden Group in Engeland en is één van de pioniers in de (her)verzekerings-run-off sector die in de zeventiger jaren met deze activiteiten is gestart. Sindsdien heeft Hampden de run-off portefeuilles behandeld van meer dan 50 bedrijven en 365 Lloyd’s syndicaten. Hampden is voorloper in de ontwikkeling van exit-strategieën voor (her)verzekeringsondernemingen die geheel of gedeeltelijk willen stoppen met acceptatie en/of schadebehandeling van bepaalde portefeuilles. Hampden levert een groot scala aan diensten voor deze gestaakte werkzaamheden en kan dit voor eigen rekening en risico geheel overnemen, maar ook ‘uit naam van’ als dienstverlening.

Onze focus ligt op Europese verzekeraars met risico’s over de gehele wereld of verzekeraars van buiten de EU met portefeuilles in de EU. Hampden Group is met ruim 170 medewerkers actief vanuit het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Klik hier om naar de website van Hampden.eu te gaan

Neem contact op

We komen graag in contact en bespreken graag de mogelijkheden die Maas Lloyd u kan bieden. Wanneer u het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Maas Lloyd is lid van: