Maaslloyd wil een langdurige samenwerking aangaan met haar partners, de gevolmachtigden, waarbij samenwerking op het gebied van het ontwikkelen van verzekeringsproducten hoog in het vaandel staat. Sinds de aanpassing van haar vergunning in 2019 mag Maaslloyd weer op de Nederlandse markt als schadeverzekeraar opereren. Maaslloyd weet vanuit haar lange betrokkenheid als run-off verzekeraar in de schadeverzekeringsmarkt waar de kansen en mogelijkheden liggen.

De volmacht is de afgelopen jaren als distributiekanaal sterk geprofessionaliseerd. Samenwerken met gevolmachtigden betekent dat de taken samen verdeeld worden. Wie doet wat en wanneer, gebruikmakend van de kennis en kunde die de volmacht en Maaslloyd samen in huis hebben. Maaslloyd is plat gezegd een doorgeefluik van capaciteit. Volmachten kennen de klant die zij bedienen als geen ander. Maaslloyd probeert daar met een frisse blik en nieuwe technologische kijk op zaken, de volmacht in te ondersteunen. Zo worden kosten bespaard en kan er sneller geopereerd worden.

De stappen die al zijn gezet zouden niet mogelijk zijn geweest zonder het enthousiaste team dat al jaren werkzaam is bij Maaslloyd in de volmachtmarkt. Gepassioneerd wordt er gewerkt aan de nieuwste technologieën en verzekeringsproducten om te garanderen dat er samen aan de toekomst van de volmachtmarkt gebouwd kan blijven worden.

De volmacht terug in haar kracht!

Neem contact op

We komen graag in contact en bespreken graag de mogelijkheden die Maas Lloyd u kan bieden. Wanneer u het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Maas Lloyd is lid van: