Mede dankzij haar sterke financiële positie heeft Maaslloyd in 2019 toestemming van DNB gekregen om als commerciële verzekeraar te opereren. De capaciteit van Maaslloyd wordt uitsluitend beschikbaar gesteld aan het volmachtkanaal vanuit het motto dat je samen meer bereikt dan alleen. Binnen de steeds sneller veranderende volmachtmarkt is een gebrek ontstaan aan volmachtcapaciteit en in het bijzonder aan ruimte voor co-producties. Maaslloyd richt zich op alle schadeverzekeringen (uitgezonderd zorg en employee benefits) voor zowel de particuliere sector als voor het midden- en kleinbedrijf.

Coproducties

Maaslloyd gelooft in coproducties met haar partners en in het gericht gebruikmaken van elkaars kracht. Maaslloyd neemt graag een positieve en actieve houding aan in de samenwerking met het volmachtbedrijf, zowel met het tekenen van poolaandelen op bestaande pools op in coproductie ontwikkelde producten die in nieuwe pools worden ondergebracht.

Neem contact op

We komen graag in contact en bespreken graag de mogelijkheden die Maaslloyd u kan bieden. Wanneer u het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Maaslloyd is lid van: