Mede dankzij haar sterke financiële positie heeft Maas Lloyd in 2019 toestemming van DNB gekregen om als commerciële verzekeraar te opereren. De capaciteit van Maas Lloyd wordt uitsluitend beschikbaar gesteld aan het volmachtkanaal vanuit het motto dat je samen meer bereikt dan alleen. Binnen de steeds sneller veranderende volmachtmarkt is een gebrek ontstaan aan volmachtcapaciteit en in het bijzonder aan ruimte voor co-producties. Maas Lloyd richt zich op alle schadeverzekeringen (uitgezonderd zorg en employee benefits) voor zowel de particuliere sector als voor het midden- en kleinbedrijf.

Coproducties

Maas Lloyd gelooft in coproducties met haar partners en in het gericht gebruikmaken van elkaars kracht. Maas Lloyd neemt graag een positieve en actieve houding aan in de samenwerking met het volmachtbedrijf, zowel met het tekenen van poolaandelen op bestaande pools op in coproductie ontwikkelde producten die in nieuwe pools worden ondergebracht.

Neem contact op

We komen graag in contact en bespreken graag de mogelijkheden die Maas Lloyd u kan bieden. Wanneer u het contactformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Maas Lloyd is lid van: