Maaslloyd is een van de jongste Nederlandse schadeverzekeraar. In 2019 gestart en inmiddels werken we met zo’n 15 personen aan het uitbreiden van onze business. We zetten hierbij vol in op onze IT organisatie om op die manier vernieuwing en efficiëntie mogelijk te maken.

Maaslloyd fungeert als capaciteit verstrekker voor gevolmachtigd agenten en wil in de toekomst ook eigen verzekeringsproducten ontwikkelen. Dit doen we door met een frisse blik en technologische kijk op zaken samen met de volmachtmarkt op te trekken. Hoe het precies zit en wat we doen, leggen we je graag een keer uit!

We zijn in onze snel groeiende organisatie op zoek naar uitbreiding van ons team. Gedreven mensen zijn daarom van harte welkom. Belangrijk vinden wij dat je een echte teamspeler bent die graag nieuwe ideeën en initiatieven aandraagt.

Maaslloyd biedt een prettige werksfeer waarin de belangrijkste uitgangspunten samenwerking, vrijheid en plezier zijn. Daarnaast willen we graag dat je alle mogelijkheden krijgt om je op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak te ontwikkelen. Daarom kun je trainingen/cursussen naar wens volgen. Verder bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via het contactformulier en we bespreken graag de mogelijkheden.