Met ingang van 1 januari 2021 verleent schadeverzekeringsmaatschappij Maas Lloyd, onderdeel van de Hampden Insurance Group, een volmacht aan FGD Assuradeuren.

FGD, in 2013 opgericht door een drietal voormalig medewerkers van Friesland Bank Assurantiën, werkt samen met vijftien aangesloten partnerkantoren en vijfentwintig
intermediairkantoren. De kennis en kunde die FGD hiermee in huis heeft, zorgt dat de beste oplossing gezocht wordt voor al hun partners. Hiermee streeft FGD naar continuïteit en worden langdurige samenwerkingen opgebouwd.

Maas Lloyd, de Rotterdamse schadeverzekeraar, zal vanaf de start breed deelnemen in de pooltekening van FGD door mee tekenen op de particuliere, zakelijke, motorrijtuigen en agrarische pools. Hiermee wordt vanaf de start ingezet op een intensieve samenwerking die in de toekomst mogelijk uitgebreid zal worden met eigen productlijnen.

Elbert-jan Offereins (CEO) van Maas Lloyd is verheugd over het geven van een nieuwe volmacht aan FGD en kijkt dan ook uit naar wat de toekomst zal brengen. “Intensieve contacten tussen FGD en Maas Lloyd hebben deze unieke samenwerking tot stand gebracht waarbij Maas Lloyd haar capaciteit mocht inzetten op alle pools van FGD. Zo ontstond een brede tekening die Maas Lloyd nastreeft”.

Directeur Sandra de Swart van FGD geeft aan erg blij te zijn met de samenwerking met Maas Lloyd en de uitbreiding van de volmacht capaciteit voor FGD. “FGD en Maas Lloyd hebben dezelfde visie ten aanzien van volmachten. We zien Maas Lloyd als een mooie partner voor de toekomst en gaan ervan uit dat de samenwerking beide bedrijven sterker maakt”.